•  
  • Home
  • |
  • Mobiliteitscentrum Glastuinbouw

 

 

Mobiliteitscentrum
Glastuinbouw

 

  

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is een gezamenlijk initiatief van de werkgevers- en werknemersorganisaties:  CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, LLTB, LTO Glaskracht Nederland, Plantum en ZLTO.

 

Het Mobiliteitscentrum heeft als taak werkloze of boventallige medewerkers uit de glastuinbouwsector ondersteuning te bieden bij het vinden van een nieuwe baan binnen de sector, zodat hun kennis, capaciteit en vakmanschap voor de sector behouden blijft. Kort gezegd: het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw 'matcht mensen'.

 

 Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw biedt haar diensten aan aan medewerkers uit de branche:

  • die recent werkloos zijn geworden door faillissement of reorganisatie;
  • van wie het contract voor bepaalde tijd niet wordt verlengd;
  • die boventallig zijn en waarvoor op termijn ontslag dreigt.

 

Werkgevers die op zoek zijn naar bekwame en gemotiveerde medewerkers kunnen hun vacatures kosteloos bij het mobiliteitscentrum opgeven.

 

Het Mobiliteitscentrum is van en voor de sector glastuinbouw. De medewerkers van het Mobiliteitscentrum combineren uitgebreide ervaring op het gebied van werkbemiddeling met ruime kennis van de glastuinbouwsector. Omdat het Mobiliteitscentrum voor zowel werkgevers als werknemers werken, is een goede en snelle 'match' mogelijk.

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is ondergebracht in de stichting Mobiliteitscentrum Glastuinbouw waar Kas groeit ook in verenigd is. Het bestuur wordt gevormd door zowel de werkgevers- als de werknemersorganisaties.

 

De opleidingsmangers van Kas groeit kunnen voor de werkgever van grote waarde zijn. Bij het aannemen van een nieuwe werknemer is er soms behoefte aan een opleidingstraject. De opleidingsmanager kan in dit geval een advies geven over opleidingen die van belang kunnen zijn bij het vervullen van de nieuwe functie. Maar ook werkgevers, die voor hun huidige personeel willen bekijken welke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden er zijn, kunnen een beroep doen op de scholingsadviseur.

 


Voor vragen kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch, via 088 329 20 70, contact opnemen met de medewerkers van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Of kijk op de website: www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl

 

 

Nieuws

Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
16-01-2019
Een weblog van Jolanda Rosloot geschreven voor Goedemorgen Sierteelt over hoe we moeten omgaan met het gebrek aan menskracht en personeel met specifieke vaardigheden.

Recente tweets