Informatie Werknemer

AANMELDEN

Loopbaanvoucher, iets voor jou?                                                                              

Sta jij nog iedere dag fluitend in de kas? Of doe je veel dingen op de automatische piloot en is elke dag hetzelfde? Wil je dan dit werk nog wel blijven doen? Kun je dit werk fysiek nog aan? Of wil je misschien wel eens wat anders maar weet je niet goed wat?

 

Je werkt in de glastuinbouw, bijvoorbeeld als productiemedewerker, teeltspecialist of meewerkend voorman. Je doet dit werk al een aantal jaren en je ziet dat de tuinbouw in beweging is. Zo kan de komst van robots de inhoud van je werk flink veranderen. Of je bedrijf heeft geen opvolger en besluit te stoppen.

 

Je kan zelf de regie in handen nemen en aan de slag gaan met je eigen loopbaan. Met de loopbaanvoucher kun je coaching en begeleiding aanvragen via Kasgroeit.

 

Wat is loopbaancoaching en waarom?

Loopbaancoaching is coaching speciaal gericht op iemands loopbaan. Je gaat gesprekken aan met een erkend loopbaanprofessional. Zij gaan samen met jou aan de slag met jouw loopbaanvraag. Dit kan gaan over jouw persoonlijke groei, hogerop komen, ander werk binnen je eigen bedrijf of juist daarbuiten. Maar ook als je meer te weten wil komen over jezelf. Wat zijn je talenten en hoe kun je deze beter benutten?

Het gesprek is vertrouwelijk! Jij bepaalt wat je wilt delen met je werkgever.

 

Deelname is kostenloos. Klik hier voor de voorwaarden en het aanvraagformulier van de Loopbaanvoucher. 

 


Procedure voor het aanvragen van de loopbaanvoucher

  1. De loopbaanvoucher kan door de deelnemer en werkgever worden aangevraagd door het aanmeldformulier in te vullen.
  2. Voor de start van het traject moet er een recente loonstrook van de deelnemer worden aangeleverd bij Kasgroeit.
  3. De deelnemer mag naar eigen inzicht een keuze maken voor de loopbaanbegeleiding tussen James, SWA HR diensten en Matchcare.
  4. Na aanmelding, en als alle informatie is verstrekt, zorgt Kasgroeit ervoor dat James, SWA HR Diensten of Matchcare contact met de deelnemer opneemt. De deelnemer hoeft niet zelf te bellen!
  5. Voor vragen met betrekking tot de inzet, werking en/of vragen over de loopbaanvoucher kan de deelnemer bij Kasgroeit terecht.

 

Heb je een vraag? Stel je vraag hier:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Vraag:
* Verplichte velden

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets