Hieronder staan de voorwaarden beschreven om deel te nemen aan de regeling loopbaanvouchers van Kasgroeit. Een loopbaanvoucher aan vragen en deel nemen aan een loopbaan begeleidingstraject is alleen mogelijk als de deelnemer deze voorwaarden accepteert.

 1. De loopbaanvoucher wordt aangevraagd bij Kasgroeit.
  1. Aanvragen van een loopbaanvoucher kan alleen door je online aan te melden op de website kasgroeit.nl.
  2. Rechtstreeks aanmelden bij een van de uitvoerende partijen is niet mogelijk
  3. Het aanbod is beschreven op de website kasgroeit.nl. Afwijken van dit aanbod, bijvoorbeeld voor een loopbaan begeleidingstraject te kiezen bij een ander bedrijf is niet mogelijk. 
 2. Per deelnemer kan er maximaal 1 loopbaanvoucher worden ingezet.
  1. Je kan niet meer dan één keer deelnemen aan een loopbaanbegeleidingstraject via Kasgroeit.
 3. De loopbaanvoucher is persoonlijk en kan niet worden geruild, wel worden geannuleerd.
  1. De loopbaanvouchers worden verstrekt na aanmelding op de website kasgroeit.nl. Er wordt alleen een voucher verstrekt nadat wij gecontroleerd hebben of je aan de voorwaarden voldoet. 
  2. Het overdragen van een toegekend voucher aan een andere persoon is niet mogelijk, omdat wij dan niet gecontroleerd hebben of hij / zij aan de voorwaarden voldoet.
  3. Je kan je deelname wel annuleren. In dat geval is er geen probleem en kunnen wij het voucher aan iemand anders toekennen.
 4. De deelnemer is werkzaam bij een glastuinbouwbedrijf in een functie onder de cao glastuinbouw.
  1. De vouchers wordt bekostigd door het Fonds Colland Arbeidsmarkt.
  2. Het Fonds Colland Arbeidsmarkt is het sociaal fonds van de sector. Glastuinbouw bedrijven betalen hieraan een bedrag voor medewerkers die onder de cao glastuinbouw vallen. Om deze reden komt het geld ook ten goede aan projecten voor mensen die onder de cao glastuinbouw vallen. Dat toon je aan door het inleveren van een loonstrook. Bedragen mogen onzichtbaar gemaakt worden, maar gegevens over dienstverband en werkgever moeten goed leesbaar zijn.
 5. De loopbaanvoucher is niet inwisselbaar voor geld, of inzetbaar voor andere trajecten dan op deze site beschreven
  1. Als je een loopbaanvoucher krijgt mag je deelnemen aan een loopbaanbegeleidingstraject zoals op de website kasgroeit.nl beschreven.
  2. Als je besluit om toch geen deel te nemen aan een loopbaanbegeleidingstraject, dan kan je annuleren, maar in geen geval is het voucher inwisselbaar voor geld.
  3. Het loopbaanvoucher is alleen te gebruiken voor loopbaantrajecten die beschreven zijn op kasgroeit.nl. Trajecten bij andere aanbieders zijn niet mogelijk.

 

Dit project wordt gefinancierd door het Colland Arbeidsmarktfonds en het Europees Sociaal Fonds.

                                                  

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets