Waarom zou ik mij willen ontwikkelen?

Omdat werk verandert

In de glastuinbouw is voldoende werkgelegenheid, maar door verschillende ontwikkelingen verandert het soort werk. Hiermee verandert hetgeen een werkgever van jou nodig heeft ook. Wat verandert er dan? Glastuinbouwbedrijven worden steeds groter, bijvoorbeeld door overnames. Er komen dan ook meer medewerkers en misschien vraagt je werkgever je wel om meer taken op te pakken, of biedt hij je een leidinggevende functie aan. Het zou ook kunnen zijn dat er gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën. Misschien past het beter bij je om een meer specialistische of technische functie te hebben. Dat is natuurlijk allemaal nieuw, dus wil je goed voorbereid aan je nieuwe functie beginnen.

Het algemene opleidingsniveau wordt hoger in de glastuinbouw. De eisen die aan jou als werknemer gesteld worden veranderen dus ook. Jongere mensen krijgen hierdoor een andere positie. Het biedt kansen aan mensen die meer willen, weten en kunnen. Ben je bereid mee te groeien?

Voor je carrière

Tijd voor een volgende stap in jouw carrière of wil je nu eindelijk gaan doen wat je echt leuk vindt? Met een recent diploma of certificaat sta je een stuk sterker op de arbeidsmarkt.

Voor je eigen toekomst

Leren kost tijd, soms volg je deels in je eigen tijd een cursus of opleiding. Je investeert hiermee in je eigen toekomst. Je hebt meer kans op een betere en soms ook leukere baan.

Om te doen wat bij je past

Omdat je in je werk regelmatig nieuwe uitdagingen of problemen tegenkomt leer je eigenlijk steeds nieuwe dingen. Als je doet waar je goed in bent zal je je werk ook leuk vinden. Stilstaan bij wat je allemaal al kan en wat je waardeert in je werk, helpt het werk zo in te richten dat het voor jou en voor het bedrijf waar je werkt het beste uitpakt en er een goede balans is.

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets