Workshop: Leren op de werkvloer: Wat activeert medewerkers?

 

Op donderdag 14 februari in Luttelgeest organiseert Kasgroeit de workshop 'Leren op de werkvloer: Wat activeert medewerkers?' waar leidinggevenden aan de slag gaan met de eerste stappen richting een betere leercultuur in hun bedrijf. 

 

AANMELDEN

 

Tijdens de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kan stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.

 

Deze middag Anouk Groen, van 2Knowhow op een actieve manier aan de slag met hoe jij leren tijdens het werk kunt bevorderen. Anouk:

 

'Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt.'

 

Wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Meld je aan en kom 14 februari naar de workshop “Leren op de Werkvloer” bij Hoogweg Luttelgeest. 

 

Nieuws

Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
Gebrek aan personeel remt groei bedrijven
16-01-2019
Een weblog van Jolanda Rosloot geschreven voor Goedemorgen Sierteelt over hoe we moeten omgaan met het gebrek aan menskracht en personeel met specifieke vaardigheden.

Recente tweets