Workshop 'Het goede gesprek' voor medewerkers

 

Heb je ook altijd het gevoel dat je pas ná het gesprek op je werk bedenkt wat je eigenlijk had willen zeggen of vragen? Dat je tijdens het gesprek de regie verliest, en dat het alleen nog maar gaat over productiviteit en functioneren. Dat je eigenlijk had willen praten over jouw ambities, jouw plannen voor de toekomst en hoe je in je werk nog beter kan worden - maar dat je daar helaas niet meer aan toe bent gekomen? Op donderdag 15 november was er een Workshop die ging over het voeren van 'Het goede gesprek' !

In deze workshop werd uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwste gesprekstechnieken. De juiste voorbereiding kan ervoor zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt en je leert de juiste vragen stellen zodat je aan het einde van het gesprek met de juiste informatie naar huis gaat. Alles in de workshop was erop gericht dat jij zoveel mogelijk sturing kan geven aan waar het gesprek over gaat.

De trainer Hay Hilkens nam de deelnemers mee in de verschillende gesprekstechnieken en liet zien hoe je deze toepast in het gesprek. Aan de hand van deze informatie gingen deelnemers zelf aan de slag en kregen ze waardevolle feedback vanuit de groep. Aan het eind van de workshop konden de deelnemers met een andere bril naar hun eigen manier van communiceren kijken en hopelijk weten ze bij een volgend gesprek beter hoe ze zichzelf beter op de kaart kunnen zetten en meer regie kunnen houden.

 

 

 

 

 

Nieuws

Blog: Noordoostpolder
Blog: Noordoostpolder
15-02-2019
Een weblog van Frank van Baarle. Hij is adviseur arbeidsmarkt bij Kasgroeit. Van Baarle schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen. ‘I wanna give, I wanna live.

Recente tweets