Mijn naam is Jolanda Rosloot. Sinds 2010 ben ik werkzaam als Adviseur Opleiding & Ontwikkeling in de regio Noord- en Zuid-Holland. Mijn aandachtspunten liggen op de ontwikkeling en doorgroei van werkgevers en werknemers binnen het bedrijf.

Verbeteren van het functioneren

Bij de ontwikkeling van de medewerkers kijk ik naar de invulling van zijn huidige functie. Om de verwachtingen van de werkgever naar de werknemer duidelijk te krijgen wordt eerst de functie in kaart gebracht. Vervolgens wordt bekeken waar is een medewerker sterk in en hoe kunnen deze sterke punten nog beter benut worden. De volgende stap is om te kijken naar de verbeterpunten en hoe zorgt u ervoor dat het lukt om deze punten te verbeteren. Bij de oplossing wordt gekeken wat is de beste insteek voor een traject, een opleiding of begeleiding binnen het bedrijf.

Doorgroei van medewerkers

Het tweede aandachtspunt is doorgroei van medewerkers. Stelt u hebt een medewerker waarvan u schat dat hij meer in zijn mars heeft en u wilt hem door laten groeien naar een volgende functie. Wat heeft een medewerker nodig heeft om te kunnen groeien binnen het bedrijf. Als eerste brengen we de functie in kaart vervolgens wordt er gekeken welke punten verdienen aandacht. Als tweede kijken we hoe gaan we deze punten aanpakken wat sluit het beste aan bij de werknemer en de werkgever. Zo komt er een traject op maat van het bedrijf, de werkgever en werknemer.

Opleidingen

Ontwikkelingen in mogelijkheden tot scholing en opleiding van medewerkers volg ik nauwlettend. Hierbij staat de vraag centraal “Wat sluit aan bij een vraag van werkgever en werknemer in de glastuinbouw?” Als een opleiding goed aansluit dan wordt deze opgenomen in het opleidingsaanbod van Kasgroeit. Zo blijft Kasgroeit een actueel overzicht aanbieden aan haar klanten.

Ervaring

Ik ben afgestudeerd aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool in Den Bosch, in de richting Tuinbouw. Een aantal jaar ben ik werkzaam geweest in de praktijk bij een veredelingsbedrijf. Hierna ben ik werkzaam geweest als Personeelsadviseur hierbij stond het begeleiden van ondernemers op het gebied van personeelszaken centraal.

Contact

Mobiele telefoon: 06-30108092  
e-mail: j.rosloot@kasgroeit.nl 
twitter: twitter.com/jmrosloot
werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

 

Graag stel ik ook mijn collega opleidingsmanagers aan u voor:

Mara Juckers en Anneke Postma

 

Nieuws

Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
Workshop ‘Leren op de werkvloer’ Luttelgeest
21-02-2019
Donderdag 14 februari jl. werd de laatste workshop “Leren op de werkvloer” in Luttelgeest georganiseerd.

Recente tweets