•  
  • Home
  • |
  • Boeien en binden van werknemers

Boeien en binden van werknemers

 

Het boeien en binden van talentvolle medewerkers is een grote uitdaging in de huidige tijd. Het percentage werkzoekenden is gedaald van 5.7% een jaar geleden tot nu 4,3%. Bedrijven zijn weer aan het uitbreiden en de vraag naar goed opgeleid personeel in de sector stijgt.

Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe medewerkers aantrekt en als ze eenmaal binnen zijn hoe zorg je ervoor dat je medewerkers behoudt? Hier gaan we de aankomende maanden dieper op in.

 

Naast het schrijven van artikelen, het interviewen van studenten over wat hun boeit en bindt organiseert Kas groeit de volgende activiteiten:

 

Webinar “Binden en boeien van werknemers”

Een reden voor werknemers om op zoek te gaan naar een andere baan is vaak niet alleen een beter salaris. Juist andere factoren spelen daarin een belangrijke rol zoals ontwikkelingsmogelijkheden, de cultuur binnen de organisatie, loopbaanmogelijkheden maar ook het type leiderschap. Deze onderwerpen kwamen tijdens dit Webinar aan bod. Anneke Postma gaat hierin dieper in op motivatie van medewerkers en hoe je dit kunt gebruiken bij het binden en boeien van medewerkers.

Heeft u de webinar van Kas groeit, in samenwerking met de Werkgeverslijn, gemist?

Kijk hem hier dan terug:

 

 

Nieuws

Blog Anneke Postma: Meer dan genoeg arbeidskrachten
Blog Anneke Postma: Meer dan genoeg arbeidskrachten
22-01-2018
De kranten en bladen staan er vol van; vakmensen gezocht! Ook in de glastuinbouw zijn weer volop vacatures. Er ontstaan allerlei initiatieven om nieuwe medewerkers te werven.

Recente tweets